Bakker Timmer TwitterBakker Timmer Google +Bakker Timmer Facebook
U bevindt zich hier:
/
/

Bakkers gezocht!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, ben je bakker of kok en bereid tot omscholing? Lees dan snel verder.

Wij zijn al bijna 70 jaar een begrip op Texel. Onze bakkers zijn verantwoordelijk voor de productie van vele soorten brood, koek en gebak. Het merendeel van onze producten verkopen wij in onze eigen winkels en tearooms (nu 3 locaties en binnenkort 4). We leveren ook veel aan restaurants en hotels en onze koek ook aan supermarkten.

Wij zijn op zoek naar:

  • een broodbakker m/v
  • een banketbakker m/v

In onze bakkerij proberen we de bakkers daar in te delen waar hun specialisme en passie ligt, maar om elkaars vakantie, ziekte en vrije dagen op te vullen is elke bakker overal inzetbaar. Dat betekent dat een broodbakker ook banketbakker is en andersom. Het vraagt flexibiliteit van de bakkers en dat maakt het werk zeer afwisselend.

Voor beide bakkers hebben we een baan tussen de 32 en 38 uur per week verdeelt over 4 of 5 dagen. Onze werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag en bij toerbeurt op zondag. Het spreekt voor zich dat een deel van de gewerkte uren in de nacht is. In de zomer werk je meer uren per week dan in de winter.

Ben jij bakker of ben je bereid om omgeschoold te worden naar brood-/banketbakker en spreekt dit mooie ambachtelijke vak jou aan, stuur dan een motivatie met CV naar:  bea@bakkertimmer.nl

 DSC_0174.jpg

 

Bedrijfsfilm
Onze winkels