Bakker Timmer TwitterBakker Timmer Google +Bakker Timmer Facebook
U bevindt zich hier:
/
/
/

Texelse broodspecialiteiten

200_texels_volkoren.jpgTexels Volkoren 

Een heerlijk ècht Texels volkorenbrood van nature vol met vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Het brood is gemaakt van biologisch graan dat verbouwd is op Texel. Vervolgens wordt het graan gemalen door de Texelse molen ‘DeTraanroeier’ in Oudeschild. Tenslotte wordt het brood met liefde en passie gebakken door onze bakkers. Het brood wordt met meel afgewerkt met de tekst: ‘Texel’.
 
 

422_texels_donker.jpgTexels Donker

Een mooi donker en heerlijk ècht Texels brood met heel veel pompoenpitten. Van nature vol met vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Behalve heel smakelijk verminderd het brood ook nog je hongergevoel. Pompoenpitten bevatten namelijk het stofje ‘pinoleenzuur’, dat het lichaam stimuleert om hongerremmende hormonen aan te maken. Daarnaast stimuleert het de afgifte van galzouten die helpen bij het verteren en verlagen van het ongezonde LDL Cholesterol.
 
Het brood is gemaakt van biologisch graan dat verbouwd is op Texel. Vervolgens wordt het graan gemalen door de Texelse molen ‘DeTraanroeier’ in Oudeschild. Tenslotte wordt het brood met liefde en passie gebakken door onze bakkers. Het brood wordt met meel afgewerkt met de tekst: ‘Texel’. 
 

476_dinkelberger_spelt_volk.jpgDinkelberger Spelt Volkoren

Een uitzonderlijk speciaal brood naar Duitse normen. Een heel stevig vast volkoren speltbrood gevuld met gebroken spelt, speltvlokken en zonnebloempitten. Bereid met 100% spelt en daardoor geschikt voor mensen met een tarwe-allergie. Als rijsmiddel word desem gebruikt, dit brood bevat derhalve geen gist. De combinatie van de gekozen grondstoffen aangevuld met een druivenconcentraat zorgen voor een brood met een karakteristieke smaak en een lange houdbaarheid.
 
  

477_spelt_koren.jpgSpelt-Koren

Dit 100% speltbrood is rijk gevuld met zonnebloempitten, speltvlokken, gebroken spelt en lupinegries, blijft aangenaam lang mals en is lekker luchtig. De korst is rijkelijk bedukt met zonnebloempitten. Als rijsmiddel word desem gebruikt, dit brood bevat derhalve geen gist. Dit brood is geschikt voor mensen met een tarwe-allergie.
 
 
 

478_spelt_natuur.jpgSpelt-Natuur 

Dit 100% speltbrood heeft een nootachtige smaak, blijft aangenaam lang mals en is lekker luchtig. Rijk gevuld met zonnebloempitten, speltvlokken, gebroken spelt en lupinegries. Als rijsmiddel word desem gebruikt, dit is een gistvrij product. Dit brood is geschikt voor mensen met een tarwe-allergie.
 

 

Bedrijfsfilm
Onze winkels