Kleine broodspecialiteiten
Uienkruier
Een opengesneden stokbrood wat vervolgens belegd is met kaas en uien en daarna is gebakken. Veel mensen komen speciaal bij ons langs voor deze overheerlijke traktatie.
Soete Tesselaar
Een heerlijke bol, 1/2 krent en 1/2 suikerbrood gevuld met echte amandelspijs met een beetje kaneel.
Lekker bij het ontbijt, lunch of de koffie maar natuurlijk ook makkelijk onderweg of mee naar het strand.
Puur Texels Ciabatta
Een heerlijk ècht Texelse volkorenciabatta van nature vol met vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Het brood is gemaakt van biologisch graan dat verbouwd is op Texel. Vervolgens wordt het graan gemalen door de Texelse molen ‘DeTraanroeier’ in Oudeschild. Tenslotte wordt het brood met liefde en passie gebakken door onze bakkers.
Puur Texels Ciabatta Zeekraal
Een heerlijk ècht Texelse volkorenciabatta gevuld met zeekraal, waardoor de ciabatta een ziltige smaak heeft. Het brood zit van nature vol met vitaminen, mineralen en voedingsvezels en is gemaakt van biologisch graan dat verbouwd is op Texel. Het graan wordt gemalen door de Texelse molen ‘DeTraanroeier’ in Oudeschild. Tenslotte worden de ciabatta’s met liefde en passie gebakken door onze bakkers.
Puur Texels Ciabatta Donker
Een mooi donker en heerlijk ècht Texelse meergranen ciabatta. Van nature vol met vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Behalve heel smakelijk is het brood ook nog hongerremmend. Het brood is gemaakt van biologisch graan dat verbouwd is op Texel. Vervolgens wordt het graan gemalen door de Texelse molen ‘DeTraanroeier’ in Oudeschild. Tenslotte wordt het brood met liefde en passie gebakken door onze bakkers.