Bakker Timmer TwitterBakker Timmer Google +Bakker Timmer Facebook
U bevindt zich hier:
/
/
/

Texelse koek

3000_hongerpunt.jpgHongerpunt

Een heerlijk zoete koekpunt die zijn naam eer aan doet en erg machtig is. De koek is gemaakt van alle soorten gebak en speculaaskruiden. Vele mensen kennen deze punt als sinds zij klein waren en halen meteen weer herinneringen op aan vroeger.
 

4040_speculaas_dik.jpgSpeculaas 

De echt Texelse speculaas! Deze variant blijft wat zachter, doordat de speculaas wat dikker gemaakt wordt. Heerlijk bij de koffie of thee.
 

4080_texelkoekjes_boter.jpgTexelkoekjes Boter

Heerlijke boterkoekjes in de vorm van Texel. Altijd lekker bij de koffie. De koekjes zitten in een mooi vormgegeven verpakking, leuk als cadeautje!
 

4090_texelkoekjes_speculaas.jpgTexelkoekjes Speculaas

Uniek op Texel! Heerlijke speculaasjes in de vorm van het eiland. Altijd lekker bij de koffie. De koekjes zitten in een mooi vormgegeven verpakking, leuk als cadeautje!
 

4110_hoornder_ring_groot.jpgHoornderring Groot

Dè Texelse specialiteit van ‘Echte bakker Timmer’! Een boterkoekachtige koek, met speculaaskruiden en gevuld met ècht amandelspijs. Een ware traktatie voor groot en klein.
 

4200_peperkoek.jpgPeperkoek

Een heerlijke koek naar oud familierecept. De koek heeft een authentieke smaak door het gebruik van roggebloem. Het is een zachte koek met honing en peper.
 

5512_appelflap.jpgAppelflap

Heerlijke flap van bladerdeeg. Gevuld met stukjes Texelse appels en rozijnen. Ook warm uit de oven erg lekker.
Bedrijfsfilm
Onze winkels